Restaurant

 

In ons restaurant kunt u zich aangenaam laten verrassen door de chef-kok. Een regelmatig wisselende kaart biedt u tal van specialiteiten met o.a. asperge-, wild- en streekgerechten. Tevens vindt u hierop diverse vegetarische gerechten, welke in overleg kunnen worden aangepast. De wijnkaart voorziet op aangename wijze de perfecte wijncombinatie bij uw diner.

In onze lounge kunt u naast een kopje koffie of thee ook de lunch gebruiken van onze uitgebreide lunchkaart.

Het deels overdekte buitenterras is ook te gebruiken voor een lunch of diner.

 

Verrassend, aangenaam en lekker.

Check beschikbaarheid:

Bij ons op het menu

 

Hieronder een overzicht van onze menukaarten. 

Herbergkaart

Wanneer u als gast een arrangement boekt, kunt u hier onder een keuze maken van onze Herbergkaart.
Arrangement met 3-gangen diner begint met soepen, maar wilt u een 4-gangen diner, dan betaalt u de toeslag die er achter staat.
Arrangement met 4-gangen begint bij voorgerechten, daar betaalt u geen toeslag over. De toeslag van het voorgerecht zit al bij de prijs van uw arrangement in.

Wij werken met allergenen, heeft u een allergie geeft u dit dan door.

Mocht u hier vragen over hebben kunt u ons altijd even bellen. Telefoonnummer: 0592-261347
hp = half-pension

 

Voorgerechten
Knoflookgarnalen uit de oven toeslag € 9,50 bij 3-gangen hp

Rundercarpaccio van ossenhaas met

  frisse salade en een kaaskletskopje

toeslag € 11,50 bij 3-gangen hp
Warme geitenkaas met sla, noten,
gekarameliseerde peren en balsamica dressing (vegetarisch)
toeslag € 7,75 bij 3-gangen hp
Soepen
Soep van het maandmenu -
Runderbouillon met tuinkruiden -
Groningse mosterdsoep met spekjes (ook vegetarisch te bestellen) -
Hoofdgerechten

Medaillons van varkenshaas omwikkeld met spek en

gegratineerd met brie

-
Gegrilde tournedos van Drents weide vleesmet bearnaisesaus toeslag € 9,25
Gebakken Victoria baars met een bearnaisesaus -
Kipfilets met portsaus -

Schnitzel  ”De Rustende Jager” (kaas, ui, champignons)

 

Schnitzel naturel

-

 

-

Ossenhaaspuntjes met champignonsaus -

Varkenshaas saté met satésaus (3 stokjes)

-
Kipsaté met satésaus (3 stokjes) -
Vegetarische verrassing -
Nagerechten
Bavarois “De Rustende Jager “met slagroom (huisgemaakt) -

Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom

-

Parfait met slagroom (huisgemaakt ijs) toeslag € 2,50
Crème brulee met een bolletje ijs en slagroom toeslag € 3,50
Koffie -
Cappuccino -
Thee -

 

« Terug

Tafel reserveren

 

Wilt u graag een tafel reserveren? Maak dan gebruik van onderstaand reserveringsformulier. Als u vandaag nog een tafel wilt reserveren raden wij u aan om te bellen. Tel: (0592) 26 13 47

 

Openingstijden van ons restaurant

Openingstijden lunchkaart:

Van 12.00 - 16.00 uur (anders in overleg)

 

Openingstijden van het a la Carte restaurant:
Woensdag t/m zondag geopend vanaf 17.00 uur, tijdens vakanties en feestdagen ook op maandag en dinsdag geopend.