Herberg de rustende jager

Een ontspannen dagje weg

Geplaatst op

Ben jij toe aan een heerlijk dagje ontspannen buiten de deur met familie en geliefde? Dan hebben we in deze blog leuke tips voor de ideale trip! Want wat is er nou meer ontspannen en gezelliger dan een heerlijk tochtje varen met de boot. Om het bootavontuur nog wat leuker en intiemer te maken is het mogelijk om bootjes te huren bij Adams Boats Amsterdam zonder begeleiding. Hoe leuk is dat! Lekker varen door de grachten van Amsterdam met alleen je geliefdes om je heen. 

 

Bootje huren

Bij Adam’s Boats zijn de bootjes elektrisch aangedreven en daardoor fluisterstil. Hierdoor kun je dus lekker kletsen en zit je niet de hele rit naar gezoem in je oren te luisteren. Ook is er rekening gehouden met comfortabele kussens zodat je lekker aan boord kunt liggen. Zo zijn er ook ronde kussens aanwezig op de boot voor de rug (een goede tip voor de schipper). Daarnaast kunnen alle kussens drijven en zijn dus ook gelijk reddingsmiddelen. De bootjes hebben plek voor 10 man, en genoeg ruimte voor eventuele spullen en een koelbox. Door wat hapjes en drankjes mee te nemen wordt de boottrip natuurlijk ook weer wat leuker. 

 

Leuke routes

Als kapitein van je eigen boot vaar je met vrienden, familie en geliefdes door de gezellige grachten en omgeving van Amsterdam. Vertrek met je bootje vanaf de Mauritskade en vaar zo de Amstel op of vaar door de grachten in het Amsterdam centrum. Als je van wat historie houdt is het aan te raden om voor de route door de Amsterdamse grachten te gaan. De stad is immers rijk aan historie. Je zult dan varen over de historische Keizergracht en Prinsengracht, met uitzicht op het typische Amsterdamse beeld van oude Herenhuizen, Oude Kerk en het rijksmuseum. Hou je wat meer van een rustigere omgeving dan kun je voor de route door Amsterdam Oost kiezen. Bij deze route vaar je op het rustige vaarwater langs de plantage en kom je langs het wel bekende dierentuin Artis. Wie weet kun jij nog een kijkje mee pikken van de dieren. Zoals je leest zijn er leuke routes waar je de dag wel mee kunt vullen. Bekijk de website voor de mogelijkheden om je dagje te reserveren en een

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van de leukste vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland.

Contactgegevens

Via info @ herbergderustendejager.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden