Herberg de rustende jager

Sushi gezond of niet?

Geplaatst op

Ook jij hebt je vast wel eens afgevraagd of sushi gezond voor je is. Wij in elk geval wel en zijn dus daarom op zoek naar antwoorden gegaan. Hoe fijn zou het namelijk zijn dat je voortaan je schuldgevoel naar je lichaam achterwege kan laten en je gewoon heerlijk gezond uiteten kan gaan zonder zorgen. Er rust ons dus nog maar één vraag, is het een fabeltje of toch niet? Lees het hier.

 

Klopt het gerucht of is het maar een fabeltje

Sushi kan een gezonde maaltijd zijn als het op de juiste manier wordt bereid en geconsumeerd. Rijst en zeewier bevatten koolhydraten en vezels die weer als dikmaker gezien kunnen worden, terwijl vis en andere toppings, eiwitten en gezonde vetten bevatten die het weer ontzettend gezond maken. Bovendien is sashimi, gesneden rauwe vis, een uitstekende bron van omega-3 vetzuren, die belangrijk zijn voor de gezondheid van het hart en de hersenen. Je zou dus kunnen zeggen dat het iets van beide weg heeft.

Elke sushi is weer verschillend. Kies je voor een gerolde sushi met alleen zalm of avocado, dan zit je zeker op de goede gezonde tour. Maar je kunt ook kiezen voor sushi die gefrituurde vis of veel mayonaise bevatten die de rollen gelijk weer omdraaien. Toch kunnen we je geruststellen door te zeggen dat sushi wel degelijk meer richting de gezonde kant gaat en dat je er genoeg vitamines van binnen krijgt om het een echte avondmaal te kunnen noemen. Zolang je de sushi met mate eet en niet al te veel saus tot je neemt zit je helemaal goed.

 

Trek in sushi gekregen?

Dat je zin in sushi hebt gekregen na het lezen van deze blog is meer dan logisch! Daarom willen we je dan ook graag aanraden waar je heerlijk sushi kunt vinden en bestellen. Bij Sushi nieuw vennep kun je hiervoor zeker terecht en kun je profiteren van verschillende voordeelboxen. Mocht je niet in de buurt wonen van de omgeving Nieuw-Vennep, dan kun je nog altijd terecht op de website van sushistation.nl voor de vele andere locaties waar ze ook bezorgen.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van de leukste vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland.

Contactgegevens

Via info @ herbergderustendejager.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden